mandag, april 17, 2006


Home sweet home

Fytti så utrolig fantastisk herligt det var å kunne ta seg en lang dusj igjen!! :D.. Påskeferien 06 i Sirdalen er dermed historie og jeg er der jeg forhåpentligvis hører hjemme =)

Joda, men påsken i Sirdalen var minst like god som dusjen. En hel uke i den nesten uteknologiserte hytta (finnes ordet?) vår, gikk utrolig godt. Tenkte jeg skulle fortelle en smule om det som skjedde... Gidder ikkje å skrive for hver dag, så jeg tar en tjapp oppsummering. =)

Innholdet i påskedagene var like variert som været egentlig. Fra sol og blå himmel til å plutselig å bli snøstorm. Eller på den andre siden, fra skitur til Kveven (Kvæven?) til å se fotballkamp på Haugen camping...eller til farmors fløtelefser (varmet på med litt smør oppå) à NAMM!!

En tur i skitrekket ble det også tid til. Jeg tror det var langfredag. Petter og broen Jostein (som forresten fyller 15 år idag!) og jeg tok turen opp til Fidjeland. Der møtte vi Celia og Eilen, og vi koste oss i trekket (og de lokale snøstormene) hele dagen! =D

Tiden har også gått med til krig i form av snøball :D, snøhyttelaging og alle andre finurlige ”laginger” i snøen.

Inne har vi spist MASSE snop og andre ”delikatesser”. Må nevne at vi hadde ”pita” for første gang på hytta! = suksess! Ellers har vi kost oss i lyset parafinlampa har gitt oss og spilt Speiderpatruljen og andre spill som yatzy og litt til yatzy..

På påskeaften lagde søsknene mine en gigantisk snølykt som lyste helt til i dag, ganske misunnelig for at de slo min ”gigantiske”.menmen :P.. Ellers så var vi på midnattsmesse i Kvævemoen kapell, var ganske fint!...
Men ...jeg klarte selvfølgelig (ikke tro at jeg klarer å prestere dette ofte alstå.. ) å glemme KRIK lua mi :S.. Så nå ligger lua mi under stolen i Kvævemoen kapell i Sirdalen og her er jeg. Jaja..får håpe ikke presten liker den så godt at han tar den.. Skal nok klare å få den hjem på et vis... ;)

Hmm..tro ikke jeg skal dra det ut så mye lenger. Så derfor må jeg jo tilslutt si at jeg har hatt en ganske fin påske med bra innhold! =)

Fortsatt god påske!

3 Kommentarer:

Klokken 11:14 p.m. , Blogger Hans Kristian sa ...

hehe..takk takk :) Håper at du har hatt en fin påske du og! ;-)

 
Klokken 9:45 a.m. , Blogger Catti sa ...

Hei du!
Flotte blogg å veldig fint design! Proffe! Du ska få en link veldig snart

 
Klokken 4:25 p.m. , Blogger Hans Kristian sa ...

:)..hadde eg klart og lagt te linka...så sko du fått ein du åg vettu!..jobbe me sagen..:P

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden