lørdag, mai 06, 2006

Landstreffet på ÅLGÅRD i glitrende sol

Javel, russetreffet på Ålgård er i full gang. Merk dere at det er Landstreffet på Ålgård, og ikke landstreffet i Stavanger det heter.Når ble Ålgård en del av Stavanger??

Småunger med trillebårer står nå klar utenfor Martins til å ta i mot russen med fulle poser av brus og andre godsaker som skal fraktes inn i The King Park. Jeg husker godt da jeg var mindre hvordan russetreffet var. Det var årets beste sjanse til å tjene gode penger. Vi plukket haugevis av flasker og kjørte fulle russer i trillebårer fra Martins og til kongeparken for noen kroner. Alt som kunne innbringe noen kroner til den slukne lommeboken var verd å gjøre. Jeg husker godt den gangen vi stod opp syv om morgenen og lagde boller. Vi fyllte opp trillebåren med bollepakker av beste kvalitet og satt ved jernbanelinja og prøvde å selge til noen sultne russer. Russen var skeptiske til våre knallgode boller, og lurte på hva de inneholdt. Salget ble ikke helt det store, så det ble til at vi spiste dem selv. Men kreative som vi var, så begynte vi heller å selge vannballonger! ;)

Hvilke nivå hører Ålgårds befolkning til under landstreffet på ÅLGÅRD
1) Russekortsamlere! Småunger, barneskoleelever - de første trinnene.
2) Flaskesamlerne, inkl. bolleselgere, vannballongselgere, muffinsselgere, kjøring av russ, og "gjør det russen sier for penger"
3) Dugnadsarbeider Kongeparken: Nå nærmer du deg toppen av nivåene. Nå sniker du deg enten inn i parken, enten så jobber du i Kongeparken for polakklønn, eller så jobber du dugnad.
4) Endelig russ selv.
5) Etter et par år som russ, du får deg familie og får barn, som senere begynner på fotball, håndball ol. Så synker du ned et par nivå og blir dugnandsarbeider igjen
-1) De som rømmer Ålgård for å sleppe dugnad og høy og koselig musikk som hverken kan stenges ute av husets fire vegger eller soveputa..
-2) De som ikke behøver å gjøre annet enn å sitte hjemme og nyte forskjellig musikk fra 100 busser på en gang.
( Jeg har sikkert glemt noen skjulte "samfunnsklasser" som preger Ålgård akkurat denne helga.)

Javel, musikken er godt i gang i parken og bruskonsumeringen er sikkert ikke så langt fra det heller. Sånn ellers så ser det ut til å bli ei bra helg. =).. Digg vær jaffal!!! :D..

* Tenker at jeg legger inn et bilde og to litt senere ;-)

Go helg!!!

6 Kommentarer:

Klokken 10:59 p.m. , Blogger Catti sa ...

fantastisk analyse av borgerne på Ålgård! FANTASTISK! eg e imponert!

 
Klokken 10:28 p.m. , Blogger Hans Kristian sa ...

hehe..d va kjekt å hørra! =)

* Sry for at eg ikkje kom på ledersamlingå idag...eg måtte jobba ekstra dugnad i kongeparken..fordi di d va en del som ikkje kom.. å ittepå va eg heilt gåen..jaja..

Sko gjerna ha vært dr altså!! ;)

 
Klokken 12:47 a.m. , Blogger Leiv Magnus sa ...

Det er kos med russ.

 
Klokken 7:39 p.m. , Blogger Hans Kristian sa ...

hehe...å viss de hadde rydda opp itte seg så hadde eg sleppt å springa 10 tima å rydda oppp itte dei, d hadde vore kos d :D

 
Klokken 8:14 p.m. , Blogger anjaaen=) sa ...

hehe du e så evigt geniale hansi... fatte ikkje kossn du komme på d...:s:p hehe digge å sitta å lesa alt d syga du skrive... sgam glae i dg :D

 
Klokken 4:12 p.m. , Blogger Hans Kristian sa ...

haha..d godt d e någen så digge d!:P

Gla ideg og!
=)

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden